Olvasási idő: 5 perc

Álláshirdetéseink

Szerző
Drogkutató Intézet
Dátum
2021.12.01.

Intézetünk csapatába új munkatársakat keres a következő pozíciók betöltéséhez: kutató, prevenciós szakember és tudományszervező. Az állások betöltéséhez előnyt jelent a megkezdett doktori tanulmányok és/vagy PhD fokozat, prevenciós programokban szerzett jártasság, valamint tapasztalat a tudományos előadások, konferenciák szervezésében.

A Drogkutató Intézet teljes állású munkatársat keres a kábítószerek területét érintő kérdések feltárására, körüljárására és értelmezésére. Olyan szakembert keresünk, aki motivált a témában és releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik. Elsősorban olyan végzettségű szakemberek jelentkezését várjuk, akik tudásukkal szeretnének hozzájárulni a terület fejlődéséhez. Fontos számunkra, hogy leendő munkatársunk jól és hatékonyan tudjon csapatban dolgozni, nyitott legyen a témában releváns területekkel való ismerkedésre és vonzzák a kihívások. Csapatunk alaptétele a közérthetőség, éppen ezért a tudományos tartalmakat közérthető cikkek, előadások, csoportfoglalkozások formájában is terjesztjük. Ebből kifolyólag olyan embert keresünk, akinek a tudás megszerzése mellett, annak átadása is fontos lehet, akár médiaszereplés vállalásával.

A Drogkutató Intézet olyan teljes állású, drogprevenció területén jártas munkatársat keres, aki tapasztalatával hozzájárulna prevenciós programok kidolgozásához és megvalósításához. A munka betöltésének feltétele továbbá jártasság az illegális pszichoaktív szerekkel kapcsolatos ismeretek területén. Olyan szakembert keresünk, aki motivált a témában és releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik. Elsősorban olyan végzettségű szakemberek jelentkezését várjuk, akik tudásukkal hozzájárulnának a terület fejlődéséhez.

A Drogkutató Intézet olyan teljes állású munkatársat keres, aki lelkes és motivált arra, hogy az illegális droghasználat jelenségeit vizsgáló tudományos életbe becsatlakozzon. Fontos számunkra, hogy leendő munkatársunk jól és hatékonyan tudjon csapatban dolgozni, nyitott legyen a témában releváns területekkel való ismerkedésre és vonzzák a kihívások. A területhez kapcsolódó releváns tapasztalat, végzettség, illetve vezetői tapasztalat előnyt jelent. Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik nyitottak, rugalmasak és energikusak.

Jelentkezni önéletrajz és motivációs levél beküldésével lehetséges az info@drogkutato.hu email címen! Ajánlólevél mellékelése előnyt jelenthet.

Jelentkezési határidő: 2022. január 15.

További elemzéseink, amelyek érdekelhetik

2020.10.21
6 perc olvasási idő
Dizájner drogok használatának szankcionálása Magyarországon
Az elúlt tíz év büntetőjogi reakciói
2020.10.21
3 perc olvasási idő
Kérsz egy slukkot? – ez vár rád, ha drogot találnak nálad!
A kábítószer használat szankcionálása 
2020.10.17
8 perc olvasási idő
Hogyan érhetjük el a megváltozott tudati állapotot szermentesen?
A megváltozott tudati állapotok jelenségvilága végtelenül gazdag, érdemes megismerni, azonban fontos tisztában lennünk vele, hogy ez szerhasználat nélkül is elérhető!