Médiamegjelenések

2024.04.18.
Létezhet-e modern kori rabszolgaság? A rabszolgaság, ahogy ma gondolkodunk róla, rég letűnt fogalom.

Miért is lenne érdemes beszélni róla ma Európában? Hogy kerülhet valaki olyan kiszolgáltatott, függő helyzetbe, ahonnan magányosan nagyon nehéz a szabadulás? Téglásy Kristóf, stratégiai igazgató a Katolikus Rádió, Kerengő című műsorának vendége volt, Boglacsik Tímea, kapcsolati erőszak és emberkereskedelem szakértővel. Az adás ITT hallgatható vissza.

Tovább
2024.03.18.
A legismertebb hazai toxikológus szerint legalizálni kellene a marihuánát

    A téma kapcsán, az ATV Start vendége Téglásy Kristóf stratégiai igazgató volt. A teljes interjú ITT elérhető.

Tovább
2024.02.23.
Zelenszkij aláírta: az új ukrán törvény súlyos problémát okozhat Magyarországnak

Az ukrán elnök aláírta a kannabisz orvosi célú használatát engedélyező törvényt. Az új törvény Magyarországra jelentett veszélyeiről Téglásy Kristóf, stratégiai igazgató nyilatkozott a Mandinernek. A cikk ITT olvasható.

Tovább
2024.02.23.
Veszélyben lehetnek a magyar fiatalok a fesztiválokon

2023 nyarán a Drogkutató Intézet egy teljes körű kutatási projektet előkészítő, előzetes, magyar és angol nyelvű, anonim felmérést végzett a hazai zenei fesztiválok látogatói körében, az általános, és a fesztiválokon jellemző drogfogyasztási szokások feltárására. A felmérés eredményeiről a Mandiner is beszámolt, a cikk ITT olvasható.

Tovább
2023.12.15.
Mi lenne, ha a drogkereskedő sok tízmilliós Mercijét is elkoboznák?

Szigorúbb BTK-t és a médiában korlátozott kábítószer-megjelenítést vár a társadalom jelentős része. Az Economx beszámolója sajtótájékoztatónkról, ITT olvasható.

Tovább
2023.12.15.
Ezt tennék a magyarok a drogdílerekkel

Szigorúbb BTK-t és a médiában korlátozott kábítószer-megjelenítést vár a társadalom jelentős része. A Magyar Nemzet beszámolója sajtótájékoztatónkról, ITT olvasható.

Tovább
2023.12.15.
Szigorúbb BTK-t és a médiában korlátozzák a drogok megjelenítését – ezt várja a társadalom jelentős része egy friss felmérés szerint

Szigorúbb BTK-t és a médiában korlátozott kábítószer-megjelenítést vár a társadalom jelentős része. A PestiSrácok.hu beszámolója sajtótájékoztatónkról, ITT olvasható.

Tovább
2023.12.05.
A droglegalizáció az egész társadalmat veszélyezteti

A Hír Tv beszámolója ‘A droglegalizáció társadalom- és politikafilozófiai vonatkozásai’ című konferenciánkról ITT olvasható.

Tovább
2023.12.05.
Nincs olyan társadalom, ahol pozitív hatással járt volna a drogliberalizáció

A Magyar Nemzet beszámolója ‘A droglegalizáció társadalom- és politikafilozófiai vonatkozásai’ című konferenciánkról ITT olvasható.

Tovább
2023.11.10.
A drogliberalizáció a szervezett bűnözői köröket erősíti

A Hír TV beszámolója a “A német droglegalizációs törekvések veszélye Magyarországra” című rendezvényünkről ITT olvasható.

Tovább
2023.11.10.
Magyarországon is lenne következménye a német drogliberalizációnak

A Magyar Hírlap beszámolója a “A német droglegalizációs törekvések veszélye Magyarországra” című rendezvényünkről ITT olvasható.

Tovább
2023.11.10.
A tervezett német drogliberalizáció kedvezőtlen hatásaira figyelmeztetett Rétvári Bence

Az Hirado.hu beszámolója a „A német droglegalizációs törekvések veszélye Magyarországra” című rendezvényünkről ITT olvasható.

Tovább