Munkatársaink > dr. Molnár István Jenő Ph.D.

dr. Molnár István Jenő Ph.D.

Jogász, bűnmegelőzési szakértő, stratégiai igazgató
2008-ban végzett a Rendőrtiszti Főiskolán, summa cum laude minősítéssel, így pályafutását főhadnagyként kezdte meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Kapitányságán. A jogi egyetem elvégzését követően a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsának munkatársa, később stratégiai osztályvezetője lett. 2021-ben szerzett tudományos fokozatot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Doktori Iskolájában, kutatási témája az építészeti bűnmegelőzés hazai alkalmazhatóságának vizsgálata, amellyel kapcsolatosan CPTED szakértői oklevelet szerzett az USA-beli Springfield városában, a National Institute of Crime Prevention (NICP) által szervezett képzésen.
2018-ban alapította meg néhány szakmai kollégájával a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesületet, amelynek azóta is alelnöke.
Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészeti Magatartástudományi Tanszékének oktatója, elsősorban rendészeti kommunikációt, konfliktuskezelést oktat.
A fentieken túl UEFA B licences labdarúgó edzőként fiatalokkal foglalkozik, s 2021-től a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérésére részt vesz az edzőképzésben, a gyermekvédelmi és bűnmegelőzési ismeretek oktatása révén.

Tanulmányok

Elemzések

Médiamegjelenések